Tänk om du helt plötsligt....

en morgon vaknar och tror att igår var igår men till din fasa upptäcker att det faktiskt är den där sommardagen då allt börjar gå på tok?

Det är precis vad som händer Zoe Kennedy i den underbara "If I could turn back time".


Det är den 23 december och Zoe som jobbar varuhuset Marleys får en kund, en gammal dam som vill ha hjälp med att välja manschettknappar till sin brorson när damen går glömmer hon sin plånbok så Zoe rusar efter henne för att lämna tillbaka den, de börjar prata om skyltfönster och den gamla damen nämner att Marleys skyltfönster är magiska - om man står framför dem så kan man få sin önskan uppfylld.

När Zoe går hem ställer hon sig framför skyltfönstren och önskar att hon skulle få en ny chans med David, sin före detta pojkvän, och går sedan ut med sin bästa vän för att ta  några drinkar.

Dagen efter vaknar hon med huvudvärk, det är varmt i rummet, hon börjar fundera på om hon glömt stänga av elementet när hon sakta öppnar ögonen och inser att hon är i Davids lägenhet...hon blir förskräckt och tänker att det nog blev lite för många drinkar kvällen innan. När hon går ut ur sovrummet upptäcker hon en halvnaken man, det är inte David! Utan Davids vän Max som frågar om hon haft trevligt på operan kvällen innan.

Hon upptäcker snart att hon vaknat upp mitt i sommaren, hon minns allt som hänt under det halvår som saknas och använder sig av det för att reparera sitt förhållande med David...men allt är inte så perfekt alla gånger....för att reparera allt krävs att hon ändrar en massa på sitt eget sätt att vara....

Hur det går för Zoe, David och alla de andra i boken, ja det tänker jag inte berätta för er utan jag tycker ni ska läsa eller lyssna på boken och njuta :)


Blicka inte bakåt på den väg du redan gått
Rikta blicken framåt där du inte gått
Framtiden är mycket mer spännande
- OKÄND -


Ikväll får ni mycket att läsa, för igår läste jag en annan helt underbar bok, "It´s not me it´s you". 

Boken börjar med att Delia frågar Paul om han vill gifta sig med henne, sen råkar han skicka han ett sms till henne och skriver "D har friat - jag vet inte vad jag ska göra" ställt till sin älskarinna. 

Delia blir förskräckt och flyttar genast ifrån honom och beslutar sig för att förändra sitt liv. Hon flyttar till sin bästa vän i London och skaffar ett nytt jobb, hon blir PR-kvinna på ett litet företag och skaffar sig nya vänner, och kanske ovänner? 


En mycket kul bok med superhjältar och vardagsdramatik! Eller var det vardagshjältar och superdramatik? :)Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sol och böcker

Böcker, böcker, böcker och så lite mer böcker?

Lejon och andra katter