Läsutmaning

Ibland dyker det upp poster från förlag i min feed på Facebook, det är lite kul, jag får boktips och ibland annat kul, som nu i början av månaden när Albert Bonniers la ut en läsutmaning för 2017. Jag sa lite skämtsamt att jag skulle hinna beta av den innan januari månads slut, men riktigt så skicklig är jag inte :)


Några av böckerna är en utmaning att hitta, exempelvis den med en tupp, och den boken vars omslag jag ogillar, jag har en tendens att välja bort de böckerna när jag botaniserar. Den där bookfaceboken kan bli marig, får välja en som nån annan gjort ett med och härma lite tror jag :)

Sen den där hyllvärmaren, ja du, det är inte många böcker i min bokhylla som stått där längre än 2 år och som jag inte läst. Men det där med hyllvärmare, man kanske kan tolka det lite fritt, och välja en bok man faktiskt läst tidigare men att det var mer än två år sedan? Nähä, förklaringen till hyllvärmare är att den aldrig använts...får väl se om jag hittar den där boken om Gustaf III jag köpte för väldans många år sedan och som jag inte läst än :)

Fyra böcker har jag redan klarat av, nummer 6, 8,18 och 22.

Jag kommer hålla er uppdaterade på hur det går under våren :)

6. Förlorad i Nora Roberts värld av Ann Miller
8. Du är som du är - Melania Mazzucco
18. Försoningen av Hannah Widell & Amanda Schulman
22. Pianostämmaren av Stefan Tegnemark

På gång just nu har jag Swede Hollow av Ola Larsmo, den verkar intressant men jag vet inte om den platsar på listan, eller ja kanske nummer 4, den handlar ju om svenskarna i Minnesota i slutet av 1800-talet så de kanske kan kallas emigranter. Ni ser, det kommer gå som en dans :)

Ad acta

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sol och böcker

Böcker, böcker, böcker och så lite mer böcker?

Lejon och andra katter