Just before spring

Vädret just nu är inte upplyftande, ena dagen kallt med sol, andra dagen mulet med blask. Däremot är det mer upplyftande att dagarna blir längre och längre, det är nästan ljust när jag går till jobbet på morgonen och ljust när jag går hem igen. Det är underbart!

I mitt förra inlägg skrev jag om Nevada Barr som jag hittat av en slump när jag shoppade för mitt presentkort. Jag har nu läst ut de två jag köpte och beställt de andra två på biblioteket, de har inte kommit i pocket än och jag väntar med att köpa dem tills dess.  Böckerna var riktigt underhållande och beskriver en underbar natur med några avbrott för ett eller annat mord.

Jag kan verkligen rekommendera att ni läser dem, de ges ut av ett för mig helt okänt förlag, Hoodoo förlag, som specialiserar sig på att ge ut böcker som förenar natur och spänning.

Hoodoo

Nevada Barr på Bokus

I övrigt så läser jag sista delen i triologin om Prästdöttrarna på Orust, Ebbas bok, och hoppas att den är lika bra som sina föregångare, Ulrikas bok och Katarinas bok.

Ebbas bok


Förra veckan var jag på bio och såg Den femte vågen och bestämde mig för att låna boken som följer.....det borde jag inte ha gjort....boken var inte alls som jag tänkt mig. Hunger games böckerna var mycket bättre! Ibland ska man lyssna på den där inre rösten som säger, LÅT BLI!

Avslutar februari månad med en lite förmaning ;)

Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar. Magnus von Platen 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sol och böcker

Böcker, böcker, böcker och så lite mer böcker?

Eftertänksamt?