Författardrömmar och shoppingfynd

När jag var yngre, mycket yngre så gillade jag att skriva berättelser, berättelser om tonårig kärlek och andra tonåriga bedrövelser.

Idag kan jag skratta åt de hemska saker jag skrev, men samtidigt så var de en spegling över hur jag var som person då :)

I en av mina berättelser åker jag och min bästa vän över till USA och hittar några trevliga unga män där, i berättelsen figurerar Luke Perry...varför det var han av alla mycket snyggare män (på den tiden) vet jag inte. Han var inte ens en av mina favoriter i "Beverly Hills".

Det där med att skriva berättelser och böcker är svårt och det är nog inte min grej, jag LÄSER hellre det andra skrivit och njuter av att det finns många, många författare som är bra på det de gör.

Förra helgen var jag iväg på shoppingresa till Ullared och precis innan vi skulle åka hem smet vi in på den lilla bokhandeln som ligger nästan vägg i vägg med det stora varuhuset. Hittade en bok av Joseph Finder som jag tyckte verkade bra och för 39 kr så kan man prova på en ny författare på vinst och förlust.

Jag gillade boken jättemycket och beställde de två efterföljarna hos Hovleverantören, dessa två var också väldigt bra! Gillar ni spännande, välskrivna böcker så prova de tre böckerna som finns utgivna på svenska. Han har fler böcker utgivna men de är på engelska, ska försöka hitta dem också, men det får bli ett sommarprojekt eftersom böckerna är enormt tjocka.

Just nu har jag en halv miljon (känns så) böcker på min byrå som väntar på att bli lästa, kvällarna räcker inte till och det känns som om helgerna krympt till bara en dag....nå, snart är det skolavslutning och kvällarna kommer kännas längre igen :)

I sommar hoppas jag att ni får det fint och många sköna lässtunder :)Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tiden kan gå så fort

September is gone

Lejon och andra katter