Ett halv år har snart gått...

och i fredags sa någon till mig att om 6 månader är det Lucia.....men det vill man inte tänka på när dagarna är långa och ljusa och mörkret har flytt.

Har ingen speciell bok på gång, nästa vecka ska jag åka ner till hovis och låna ett gäng böcker för att ha lite att börja semestern med.

I januari skrev jag att jag skulle räkna böckerna jag läste i år, erkänner att jag nog missat nån i maj, men nu är jag nog snart uppe i 100 böcker...det är så härligt att kunna läsa när man vill.

I fredags var jag hos min syster och systerdotter Maja, Maja har i sommar en trevlig liten sak som heter sommarbingo. Man ska läsa 10 minuter på lite olika ställen och fylla en bingobricka. Jag sa att jag skulle utmana henne, kommer i alla fall lyckas få i hop att jag läser alla dagar. Det där med att läsa 10 minuter på toaletten måste väl ha fixats av den stund jag läste i badkaret hos min väninna ;)  Man säger ju toalett om badrum :) Eller så får jag helt enkelt ta med mig en tidning in på damrummet och hänga där i tio minuter. Läsa hos en kompis har jag bockat av :)  Läsa i nån annans säng har jag kvar...men sommaren är inte slut :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tiden kan gå så fort

September is gone

Lejon och andra katter