Maj, maj måne....

Som barn lärde jag mig mycket, en sak jag är väldigt tacksam över den som fick mig att börja läsa. Så här några år senare (en dam avslöjar aldrig sin ålder) har jag nog läst tusentals böcker och förhoppningsvis blir det flera tusen till :)

Sen sist har jag läst en riktigt mysig bok om en kvinna vars barn flyttat hemifrån och helt plötsligt känner hon sig ensam och beger sig ut i dejtingdjungeln.  Carin Hjulström är författare till boken vars titel är Kärlek sökes. Gillar ni så kallade feelgood romaner så blir ni inte besvikna :)

Idag har jag besökt min hovleverantör och hämtat ut fyra tjocka böcker som strax ska bli lästa. I helgen som var läste jag boken En syster i mitt hus och den var helt ok, en bok som jag tyvärr inte orkade läsa var Min fantastiska väninna som säkert är väldigt bra men som inte fick mig att fastna. Den boken är första i en serie så jag hade nog ändå förträngt efterföljarna.

Sen sist så har jag vunnit en bok i en tävling, den boken var jag tyvärr lite missnöjd med, men tacksam för vinsten. Skänkte bort den till en av mina systrar som möjligen tyckte bättre om den :)

I sommar har jag inga större planer, böcker och balkong låter fint. Funderar på att utmana min systerdotter i en sommarläsning. Får fundera på hur den ska gå till :)

Keep on reading!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sol och böcker

Böcker, böcker, böcker och så lite mer böcker?

Lejon och andra katter