Julmys

Julledighet innebär att jag får chans att läsa många nya böcker :) För det är väl det semester är till för :)

I helgen har jag läst tre böcker, "En fransk curry", "Där är jag nu" och "You had me at hello". Tre riktiga mysiga böcker om relationer och vänskap. 

På G just nu är "Handlaren från Omsk", lite Moskva Noir i juletider är väl inte fel? Har inte kommit så långt i boken än men räknar med att bli klar innan jul :) På min byrå ligger också "Sekreterarklubben", en bok om de kvinnor som arbetade i den svenska underrättelsetjänsten under andra världskriget. Känner på mig att jag förmodligen varit en av dem om jag levt då :)

De senaste veckorna har jag levt utan bokhyllor, böckerna har varit staplade i högar i sovrummet, imorgon kommer äntligen den enda bokhylla jag kommer ha så jag måste jobba hårt på att rensa böckerna efter det. Det kommer bli svårt men jag får se det som att jag skänker glädje åt andra av vad jag själv haft glädje av.

Julklappen från jobbet var i år ett presentkort som går att använda i 175 olika butiker i centrum, har inte bestämt mig om det blir mer böcker eller inte ;)

Årets julklapp till mig själv har jag inte köpt än, vad spännande det kommer att bli ;)

Får erkänna att jag faktiskt beställt tre böcker som kommer hem till mig under mellandagarna....två av samma författare som skrev "You had me at hello" och en bok som var billig och som kanske är bra. Återkommer!

Nu är det dags att avrunda årets sista? inlägg i bloggen och önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år - så ses vi här i januari!


Inget är mer trist än att vakna upp på julmorgonen och inte vara ett barn.

Erma BombeckKommentarer

  1. God Jul och Gott Nytt År Ulle, och tack för alla dina läsvärda blogg-inlägg! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sol och böcker

Böcker, böcker, böcker och så lite mer böcker?

Lejon och andra katter